El cor marca el ritme des del primer instant. Un ritme valent i constant, a moments serè, animat i coratjós en d’altres. Cultrum neix de l’amor per la música, per l’alegria i la natura, per la reivindicació, per la vida. Tot aquest amor es transforma en energia, en lluita, en so i lletra. Els crancs decideixen revelar-se i es diuen a si mateixos: encoratja’t!

Giren sense parar, fent camí, seguint és clar, el batec del seu cor. Aquest camí els ha dut a trepitjar més de cen escenaris en quatre gires, la majoria d’ells a Catalunya, però també amb algunes bones experiències fora del país (França, Marroc, Navarra i Balears), havent compartit escenari amb grans artistes a escala internacional; Macaco, Jorge Drexler, Skarra Mucci, The Toasters; molts d’altres de llarga trajectòria com Celtas Cortos, Obrint Pas i Bongo Botrako, a més de molts d’altres artistes de renom.

La música és la seva bandera, la seva llengua, el mitjà per excel·lència que tenen per expressar-se, utilitzant cada altaveu que tenen al seu abast, volen fer arribar arreu allò que senten, transmetent la seva manera de veure el món.

No tenen res definit, però tot respira amb harmonia. Influenciats per tota mena d’artistes provinents d’un espai temporal i geogràficament molt divers, la seva música evoca els sentiments més profunds del reggae i el soul, camina desenfadada cap al so del funk i el swing, balla amb l’escalfor dels sons més llatins i l’ska, i canta amb l’energia del rock i el punk. Així, de la mateixa manera que a les seves cançons hi conflueixen diferents estils, Cultrum mescla inquietuds, curiositats i ganes de conèixer; fusiona il·lusions, viatges i alegria; tot buscant aquell moment, aquell segon màgic en què sorgeix l’encanteri…

Sí, això és Cultrum!

null

TONI ‘RUDE’ LETRÁN // VEU

null

TONI ADAM // GUITARRA - VEU

null

MIKI FA // TECLATS - CORS

null

LLUÍS HERRERO // BATERIA - SAMPLING PAD

null

EDUARD CASANOVA ‘ESKO’ // BAIX - CORS

null

JOSEP M. VILANOVA ‘CHEMA’ // TROMPETA

null

JC MARTIN ‘BOBY’ // TROMBÓ DE VARES

null

ADRIÀ ORTIZ // SAXO ALT - SAMPLER